BorderArt by UKM 2019

Strømstad, Sverige

15

nov

4 plasser tilgjengelig

0

kanskje

0

kommer ikke

Være med?

Du må logge inn med din UKMID for å melde deg på. Trykk logg inn for å komme i gang

Logg inn
15. nov 2019 kl.19:00 - 17. nov 2019 kl.15:00
BorderArt by UKM er en camp for unge i alderen 13-20 år som liker kunst og håndverk. På campen får du muligheten til å møte andre som har samme interesse som deg og delta på forskjellige workshops. En fin mulighet til å testeforskjellige kunstformer og møte nye mennesker.
BorderArt by UKM er et prosjekt som drives av UKM i Värmland, Västra Götaland og Østfold. Hvis du bor i noen av disse regionene eller fylke, kan du søke om å bli deltaker i BorderArt by UKM 2019.

Vi mottar flere søknader enn steder vi kan tilby, så det må dessverre gjøres et valg. Hadde vi hatt muligheten, ville alle hatt et sted. Vi håper du fortsetter å være kreativ og gjøre det du liker uansett hvordan søknaden din går.

Etter at søknadsfristen går ut 1. november, vil et utvalg av søkere bli tilbudt å delta i BorderArt by UKM. E-post med beskjed om plass er sendt vil bli sendt ut 3. november.

BorderArt by UKM arrangeres i Strömstad (Sverige) 15. - 17. november. Hver region (fylke) reiser dit sammen og bor i sovesaler på en skole.

Søknad åpent 30. september - 1. november! (Merk! Søk bare hvis du er sikker på at du har fri og kan delta i leiren 15. til 17. november).